• Lorem ipsum
 • Met welke vervoerder verzenden jullie?
  Wij versturen via Post.nl en soms via Dhl. Zodra een bestelling verzonden wordt krijgt u per email een tracking nummer waarmee u het pakket kunt volgen.
 • Wat kost het verzending van een pakket?

  Nederland
  - Afhalen in Rijswijk Gld. is natuurlijk gratis en de koffie staat klaar!
  - Brievenbuspakje (met trackingnummer) kost € 4,50. Brievenbuspakjes moeten minder dan 32mm dik zijn om door de brievenbus te passen. 
  - Pakket verzending kost € 6,95 binnen Nederland 
  Bij een bestelling boven de 125 euro is de verzending gratis.

  Belgie
  - Ook voor Belgische klanten is afhalen gratis en staat de koffie altijd klaar, al begrijpen we dat het een lange reis is en u het liever thuis afgeleverd heeft. Postnl is onze partner en die hebben in Belgie weer afspraken met diverse lokale vervoerders die het pakket bij u afleveren. Wilt u het liefst een levering ontvangen via DHL, laat ons dat dan weten via ons mailadres [email protected] In dat geval maken we handmatig een verzending voor u aan bij DHL. Alle pakketten die wij versturen zijn voorzien van een track&trace nummer zodat u de bestelling kunt volgen. 
  - Pakket verzending kost € 9,95. Bij een bestelling vanaf 250 euro is de verzending gratis.
 • Mocht u vanuit een ander land willen bestellen, stuur ons dan een email ([email protected]). Afhankelijk van wat u wilt bestellen zijn er meestal wel mogelijkheden.

 

 


 

Retour binnen 30 dagen:

In het geval dat u een product retour wilt sturen dan kan dat binnen 30 dagen en dan zullen wij het aankoopbedrag retour overmaken, u kunt dit formulier gebruiken.

De retour verzendkosten zijn voor u.

Zodra het pakket retour is zullen we het even inspecteren, als het onbeschadigd is krijgt u het hele aankoopbedrag weer terug, mocht er toch schade aan zijn dan zullen we in overleg tot een geschikte vergoeding komen.


 

Ons adres is:

Cyberhuis
Kerkstraat 1
4023AP  Rijswijk Gld  (Let op dit is in Gelderland!)

tel: 088-8780000
email: [email protected]