• Lorem ipsum

Cyberhuis staat voor goede service en kwaliteit
De webwinkel van Cyberhuis is al in 2003 opgericht voor de verkoop van Roomba's in Nederland. Er was toen nog geen importeur aangesteld door de Amerikaanse fabrikant iRobot. Getroffen door het gemak en de prachtige techniek van de iRobot producten zijn we aan de verkoop begonnen en het enthousiasme voor dit product is alleen maar gegroeid.

We maken gebruik van de Europese garantieregeling voor deze producten. Voor iedere Roomba en Braava geldt een garantieperiode van 2 jaar op het motorische gedeelte en een half jaar op de losse onderdelen. Wij hebben de technische kennis van het product zodat we de klant tijdens en ook na de garantieperiode bij kunnen staan met degelijk advies.

Showroom
Cyberhuis is een webshop maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken om bij ons langs te komen voor  informatie of uw bestelling op te halen, bel of mail even! We hebben hier veel iRobot modellen staan om te demonstreren en u kunt hier pinnen.

Robomow
Sinds ruim zeven jaar is Cyberhuis dealer voor producten van Robomow. Er zijn erg veel verschillende Robomow machines op de markt. Een aantal onderdelen vindt u op onze website. Staat het onderdeel wat u zoekt er niet bij dan horen we dat graag van u en gaan we samen met Robomow op zoek naar het juiste product. Maaimachines kunt u natuurlijk ook bij ons bestellen. U kunt deze gemakkelijk zelf in uw tuin installeren. Robomow machines hebben doorgaans een levertijd van 5 dagen. Wanneer we Robomow onderdelen niet op voorraad hebben, kunnen we die meestal binnen 3 dagen uitleveren.

Onze gegevens:

Cyberhuis VOF / 4MySmartHome
Sint Walburg 28
6671AS Zetten

TEL: +31(0)6 50203928
Ons Robomow Servicehuis: www.mowroboticsspecialist.nl
Alles over slim wonen: www.4mysmarthome.nl

EMAIL: [email protected]
IBAN: NL55RABO0367281805
KvK: 75757249
BTW nr: NL002452660B35