• Met welke vervoerder verzenden jullie?postnl logo, onze vervoerder
  Wij versturen alles met Postnl. Zodra een bestelling verzonden wordt krijgt u per email een tracking nummer waarmee u het pakket kunt volgen.
 • Wat kost het verzending van een pakket?

  Nederland
  - Afhalen in Rijswijk Gld. is natuurlijk gratis en de koffie staat klaar!
  - Brievenbuspakje (met trackingnummer) kost € 3,50. Brievenbuspakjes moeten minder dan 32mm dik zijn om door de brievenbus te passen. 
  - Pakket verzending kost € 6,95 binnen Nederland 
  Bij een bestelling boven de 125 euro is de verzending gratis.

  Belgie
  - Ook voor Belgische klanten is afhalen gratis en staat de koffie altijd klaar, al begrijpen we dat het een lange reis is en u het liever thuis afgeleverd heeft. Postnl is onze partner en die hebben in Belgie weer afspraken met diverse lokale vervoerders die het pakket bij u afleveren. Alle pakketten die wij versturen zijn voorzien van een track&trace nummer zodat u de bestelling kunt volgen. 
  - Pakket verzending kost € 8,95

  Duitsland
  - Ook voor Duitse klanten is afhalen gratis en staat de koffie altijd klaar, al begrijpen we dat het een lange reis is. Opsturen gaat bij ons met Postnl en die hebben in Duitsland weer afspraken met diverse lokale vervoerders (o.a. TNT) die het pakket bij u afleveren. Alle pakketten die wij versturen zijn voorzien van een track&trace nummer zodat u de bestelling kunt volgen. 
  - Pakket verzending naar Duitsland kost € 9,95

 • Mocht u vanuit een ander land willen bestellen, stuur ons dan een email (info@cyberhuis.nl). Afhankelijk van wat u wilt bestellen zijn er meestal wel mogelijkheden.


Retour binnen 14 dagen:

In het geval dat u een product retour wilt sturen dan kan dat binnen 14 dagen en dan zullen wij het aankoopbedrag retour overmaken, u kunt dit formulier gebruiken.

De retour verzendkosten zijn voor u.

Zodra het pakket retour is zullen we het even inspecteren, als het onbeschadigd is krijgt u het hele aankoopbedrag weer terug, mocht er toch schade aan zijn dan zullen we in overleg tot een geschikte vergoeding komen.


Ons adres is:

Cyberhuis
Kerkstraat 1
4023AP  Rijswijk Gld  (Let op dit is in Gelderland!)

tel: 088-8780000
email: info@cyberhuis.nl