Thinking Cleaner module voor Roomba 500 en 600

 

Neem de beste robotstofzuiger in de wereld en maak hem nog beter! Thinking Cleaner is een intelligente accessoire voor uw Roomba die hem slimmer en bewust van zijn eigenaar maakt. 

Wat is en kan de Thinking Cleaner module?

Met de Thinking Cleaner module kunt u uw Roomba 5xx of 6xx uitbreiden. De Thinking Cleaner module bevat slimme software en maakt gebruik van draadloos internet (wifi) om uw Roomba te kunnen bedienen en monitoren. De slimme software zorgt er bijvoorbeeld voor dat de Roomba automatisch aan gaat als u uw huis verlaat en mocht hij bezig zijn als u thuiskomt weer snel naar zijn basisstation gaat.


De Thinking Cleaner kan verbonden worden met een huis-automatiserings systeem, kan via uw smartphone bestuurd worden, kan berichten sturen naar uw smartphone en nog veel meer. Voor uw smartphone (iOS en Android) is er speciale software maar via iedere computer of smartphone met een webbrowser kunt u de Thinking Cleaner ook bedienen.

 

Voor de Roomba 700 en 800 serie zijn we een Kickstarter campagne gestart om te kijken of er voldoende interesse is. Dus als u een Thinking Cleaner uitbreiding op uw Roomba wilt bestel er dan nu eentje via Kickstarter!