Scooba logo  390 dweilrobot

Scooba Dweilrobot

 

Met de iRobot Scooba dweilrobot worden uw vloeren grondig schoongemaakt. De Scooba 390 kan tot maximaal 80m2 dweilen op 1 acculading. Het waterreservoir heeft genoeg capaciteit voor 40m2 vloer. De Scooba werkt met een 4-stappensysteem (zie de vier plaatjes hieronder). Uw vloer wordt geprepareerd, natgemaakt, geschrobd en het vocht wordt weer opgezogen. Scooba werkt met schoon water met daarin speciaal Scooba schoonmaakmiddel (of een beetje azijn). Het mooie is dat Scooba een aparte schoon- en vuilwatertank heeft. Hierdoor kan de Scooba beter schoonmaken dan uzelf met een emmer en een dweil. Bij de Scooba zit 1 virtuele muur om een doorgang te blokkeren of om de Scooba weg te houden van een bepaalde plek.

Scooba mag uitsluitend met de genoemde schoonmaakmiddelen gebruikt worden. 

Voor welke vloeren kan Scooba gebruikt worden: 

  • Linoleum / marmoleum / vinyl
  • Geseald marmer, leisteen en natuursteen (geen azijn gebruiken!)
  • Tegelvloeren (geen grote hoogte verschillen)
  • Gelakte houten vloeren (mits dweilen is toegestaan). TIP: wanneer u de Scooba gebruikt op een gelakte hardhouten vloer, controleer dan de ondergrond op slijtage, blootliggend hout en niet-gelakte overgangen.  Gebruik de Scooba niet op uw hardhouten vloer als u dit opmerkt. Volg de richtlijnen van de producent voor het schoonmaken en eventueel herstellen van uw houten vloer.
  • Alle vlakke vloeren die nat gedweild mogen worden en die niet te veel water opzuigen.  Veel laminaatvloeren mogen volgens de fabrikant niet nat gedweild worden. 
Controleer bij twijfel altijd eerst de schoonmaakvoorschriften van uw vloer, er zal namelijk altijd wat water achterblijven op uw vloer.
Kleden en karpetten
De Scooba heeft slechts enkele milimeters (+/-5mm) vloerspeling en zal daardoor de meeste vloerkleden en karpetten automatisch vermijden. Dit betekent ook dat de Scooba niet kan werken op erg ongelijke vloeren met hoogteverschillen van meer dan enkele millimeters.

Scooba Virtuele muur
Virtuele muur
Bij de Scooba wordt een virtuele muur geleverd. Met zo'n virtuele muur kunt u een doorgang afsluiten voor de Scooba. Het werkt met een straal infrarood licht zodat u er zelf wel gewoon door kunt. U kunt de virtuele muur ook gebruiken om een bepaald kleed of voorwerp af te schermen. Virtuele muren kunnen onbeperkt worden toegevoegd, ze zijn los te koop in onze webshop.

 

 

 

 

 

 


 Pagina 1 van 4   Cyberhuis volgende