Introducing the iRobot Roomba 980

De  Roomba 980, navigatie, wifi, carpet boost en meer!

iAdapt® 2.0 Navigation uses a high-efficiency cleaning pattern. Roomba automatically recharges and resumes cleaning to complete the entire job.

Visual Localization expands the Roomba 980's coverage to an entire level of your home

iAdapt NavigatieObject herkenning met cameraAutomatisch vervolg na opladen

De Roomba 980 heeft een zeer efficient schoonmaakpatroon voor de plekken waar geen obstakels staan. Staat er wel iets in de weg dan zal hij met behulp van diverse sensoren ervoor zorgen dat hij tussen alle meubels door de vloer ook goed schoonmaakt.

Met de object herkenning wordt het mogelijk om een hele verdieping van uw huis in 1 keer schoon te maken. iRobot heeft hiervoor de vSLAM® technologie ontwikkeld om herkenningspunten te maken waarmee de robot een kaart van uw huis aanmaakt.

Met de Li-Ion accu kan hij zo'n 2 uur schoonmaken, mocht het werk dan nog niet klaar zijn dan gaat Roomba zichzelf opladen en daarna weer verder waar hij nog niet geweest is.

 

Carpet Boost automatically increases the performance of the Gen 3 motor on carpet and rugs, where dust and dirt hide. Carpet Boost automatically increases the performance of the Gen 3 motor on carpet and rugs, where dust and dirt hide.

Carpet BoostAeroForce™ Schoonmaaksysteem

De Roomba 980 heeft een speciale sensor onderop waarmee vloerbedekking en kleden worden gezien. Daarmee wordt het mogelijk om de zuigkracht van de stofzuiger te verhogen zolang hij op een kleed of vloerbedekking rijdt. De zuigkracht van dit 3e generatie Aerovac systeem is wel 10x hoger dan van de Roomba 600 of 700 serie.

Roomba 980 heeft dezelfde AeroForce Extractors die in de Roomba 800 Serie geintroduceerd zijn. Deze tegen elkaar indraaiende extractors pakken het vuil op en kloppen stof los uit uw kleden en vloerbedekking.


 

Roomba met internet!
Verbind de Roomba 980 met uw eigen wifi netwerk en je kunt hem starten, timers instellen, informatie bekijken en dat allemaal of je nou thuis bent of ergens anders ter wereld. Met de app (Android of iPhone) kunt u de Roomba automatisch laten starten op bepaalde tijden, instellen of de carpet boost aan moet staan en nog meer. 

Simple scheduling: lets you schedule and control how Roomba

App-Based Support

App-Based Support

CLEAN wanneer het u uitkomtOndersteuning via de appSimpel timers instellen

Mocht u vergeten zijn om de Roomba nog even aan te zetten dan is dat met de Roomba 980 geen probleem meer. Ook vanaf uw werk kunt u Roomba gewoon starten zodat het schoon is als u thuiskomt.

Mocht u een vraag of probleem ondervinden met de Roomba dan kunt u dat via de app regelen.

Met de app is het instellen van timers gemakkelijker dan ooit. U kunt zelfs instellen of Roomba 1 of twee keer moet schoonmaken, randschoonmaken en de carpet boost aan- of uitzetten.


Meer tijd voor andere dingen
Roomba help u om uw huis schoon te houden en neemt het dagelijkse stofzuigwerk uit handen. Met het gavanceerde navigatie systeem van Roomba gaat hij onder meubels en laagpolige vloerkleden en vloerbedekking worden ook goed schoongemaakt.

Adapts to environment for thorough coverage

Carefully moves throughout and between rooms

Roomba targets dirt and debris with precision

Past zijn schoonmaakpatroon aan indien nodigVuilsensoren herkennen de vuile plekkenAfgrondsensoren

De Roomba 980 heeft behalve een camera met objectherkenning nog meerdere andere sensoren en past zijn route aan als dat nodig is. Hij komt dus ook tussen de poten van het tafeltje.

Roomba 980 heeft meerdere vuilsensoren waarmee hij effectief de vuile plekken in uw huis zal schoonmaken. Als hij een extra vuile plek ziet zal hij daar extra goed schoonmaken.

Met zijn afgrondsensoren voorkomt Roomba dat hij van een trap of afstapje afrijdt.


Ongekende stofzuigkracht
De Roomba pakt ongelofelijk veel vuil op van uw vloer door het gepatenteerde 3-stappen schoonmaaksysteem. Met de zijborstel wordt het vuil uit hoeken en vanaf de kant naar de extractors geveegd. De beide extractors draaien met hogesnelheid en pakken de grove stukken op. Het fijne stof wat overblijft wordt met de speciale Aerovac 3 stofzuigmotor naar binnen gezogen en op vloerbedekking en kleden gaat de carpet boost aan om nog meer stof uit uw kleed te halen.

 

 Roomba AeroForce - CleaningExtractors loosen embedded debris from carpets.Roomba AeroForce - ExtractionRoomba AeroForce - Suction