Roomba 866

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • Roomba 866
 

iRobot® Roomba® 866 
stofzuigrobot


De nieuwe Roomba 866 zal uw vloeren reinigen als geen andere stofzuiger het ooit tevoren gedaan heeft. Met het revolutionaire AeroForce™ prestatie reinigingssysteem verwijdert de Roomba 870 tot 50% meer vuil, stof, haren en afval van alle vloersoorten. De klitvrije AeroForcezuigers zijn zo goed als onderhoudsvrij zodat het voor de Roomba nog eenvoudiger wordt om het dagelijkse vuil te verwijderen.


De nieuwe Roomba 866 is de ultieme, hoog presterende stofzuigrobot. Met het revolutionaire Aeroforce prestatie reinigingssysteem, heeft de Roomba 866 bewezen 50% meer vuil, stof, haren, afval en schadelijke allergenen te verwijderen dan eerdere Roomba-generaties met minder zorg om onderhoud. 

Het AeroForce prestatie reinigingssysteem 

Het AeroForce-systeem gebruikt een combinatie van drie baanbrekende technologieën voor de ideale balans tussen zuigkracht en vuilextractie. De Roomba 866 is ideaal voor huishoudens met huisdieren en mensen die last hebben van allergieën want hij houdt vuil, deeltjes en allergenen vast, stopt ze in een afgedichte bak met HEPA-filter en niet in de lucht die u inademt. Het AeroForce-systeem werkt als volgt:

 • Klitvrije AeroForce-zuigers: De dubbele, tegengesteld draaiende zuigers hebben een duurzaam rubberen loopvlak dat vuil en afval van elk vloertype opneemt en afbreekt. En de afwezigheid van borstels betekent geen klitten voor u.

 • Luchtstroomversneller: Door de versneller komt de zuigkracht tot aan het vloeroppervlak zodat er een afgedicht kanaal ontstaat waardoor de luchtstroom sterker wordt en er meer afval opgezogen wordt.

 • Hoog efficiënte stofzuiger: Een compacte, efficiënte en zeer krachtige motor biedt vijf keer meer luchtkracht dan eerdere Roomba-generaties. Roomba past zich automatisch aan verschillende vloersoorten aan en reinigt vloerbedekking, tegels, houten en laminaatvloeren terwijl hij zich door uw huis beweegt. De ronddraaiende borstel aan de zijkant verwijdert vuil langs de muren.


Moeiteloze reiniging 

Vuil is er iedere dag. Het bijhouden is nu nog eenvoudiger geworden.

 • Koppelt aan en laadt weer op: Roomba gaat terug naar zijn Home Base® om tussen het schoonmaken door aan te koppelen en op te laden.

 • Reinigt volgens een schema: Roomba kan ingesteld worden om te stofzuigen wanneer het u uitkomt, tot zeven keer per week.

 • iRobot XLife™-batterij: De XLife-batterij levert tot twee keer zoveel reinigingscycli als de eerdere Roomba-batterijen, zodat de tijdsduur voordat u de Roomba-batterij moet vervangen verdubbeld wordt.*

 • Vermijd ruimtes waar hij niet mag komen: Een optionele Virtual Wall® geeft een infraroodstraal af waar de Roomba niet door zal rijden zodat hij in de ruimtes blijft die u gezogen wilt hebben en niet in de ruimtes komt die u niet gezogen wilt hebben.

 • Te gebruiken met bepaalde bestaande accessoires: Roomba 866 is te gebruiken met bestaande Roomba Virtual Wall-barrières en afstandsbedieningen.


iAdapt®-technologie voor responsieve navigatie 

In dekkingstesten verslaat de Roomba zijn concurrenten met mijlen voorsprong dankzij de iAdapt-technologie, het geavanceerde systeem van software en sensoren van iRobot. iAdapt stelt de Roomba in staat om de weg te vinden in alle soorten huizen en zuigt daarbij elke vloer meerdere malen.  • Vindt vuil en afval: Met de Dirt Detect Series 2 gebruikt de Roomba optische en akoestische sensoren om vuil en afval te vinden en geconcentreerd schoon te maken in gebieden waar dit het meest nodig is.

 • Reinigt zoals u dat zou doen: De reinigingsmethode Grondig reinigen bestaat uit een heen en weer gaand patroon waarbij extra schoon wordt gemaakt in gebieden waar hij meer vuil detecteert.

 • Zuigt langs de muren: Roomba gebruikt de Muurvolgende technologie om precies langs de muren en plinten schoon te maken.

 • Loopt niet vast: Antivastloop technologie zorgt ervoor dat de Roomba niet achter snoeren, vloerkleden en franje blijft steken.

 • Valt niet van de trap: Sensoren zorgen ervoor dat de Roomba niet bij trappen of verlagingen in de buurt komt.

 • Beschadigt de meubels niet: De zachte bumper beschermt wanneer de Roomba contact maakt met uw meubels, muren en andere objecten.

 • Beweegt zich langs zachte obstakels: Zachte bumper-technologie onderscheidt zorgvuldig zachte barrières van harde barrières zodat de Roomba onder gordijnen, dekens en bekleding van bedden en banken door gaat.
Specificaties


Afmetingen van pakket: 46 x 14 x 42 cm 
Gewicht van het pakket: 6,25 kg
Afmetingen robot: 35 cm in diameter, 9 cm in hoogte
Gewicht van de robot: 3,8 kg

*Batterijduur van Roomba blijft hetzelfde tussen het opladen door. Levensduur van de batterij verschilt per huis en gebruik. Gebruik de Roomba zoals aangegeven voor langste levensduur van de batterij. De beperkte garantie van de iRobot geldt niet voor storingen of problemen die veroorzaakt worden door producten of apparatuur die niet door iRobot Corporation erkend worden


Wat zit er in de doos • 1 iRobot Roomba 866

 • 1 iRobot XLife-batterij

 • 1 geïntegreerde Home Base®Er zit 2 jaar beperkte fabrieksgarantie op de robot, 6 maanden beperkte fabrieksgarantie op de batterij


NavigatieiAdapt™
Vorm35cm rond en 9,2cm hoog
Automatische start7-dagen timer
AfstandsbedieningGeen afstandsbediening (IR optie)
KleurZwart/grijs
Artikelnummer#86604