Roomba 780

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • Roomba 780
 • Roomba 780
 • Roomba 780
 • Roomba 780
 • Roomba 780
 • Roomba 780
 • Roomba 780
 • Roomba 780
 

Roomba 782e


Roomba® 782e stofzuigrobot


De nieuwe Roomba® 782e is uitgerust met Dirt Detect™ serie 2 om de vuilste ruimtes schoon te maken, een programmeerfunctie, een geavanceerde reinigingskop en een verbeterde AeroVac™ serie 2-bak. Bovendien heeft dit model een kamer naar kamer navigatie systeem. Erg handig in grotere huizen of appartementen. Ook zeer geschikt voor gebruik bij huisdieren.
De Roomba® 782e verwijdert met één druk op de knop zelfstandig vuil, rommel en haar van alle soorten vloeren en kan worden geprogrammeerd om automatisch tot 7 keer per week schoon te maken. De Roomba® 780 beschikt over een verbeterd ontwerp en een verbeterde techniek, waardoor het een van de efficiëntste stofzuigrobots op de markt is.

Door de combinatie van de Dirt Detect™ series 2-technologie, de geavanceerde reinigingskop en de AeroVac™ series 2-bak levert deze robot superieure schoonmaakprestaties, wordt stof beter verwerkt en vuil beter gedetecteerd. Dankzij de HEPA-filters laat de Roomba® bovendien frissere en gezondere lucht achter.

De robot bevat onderdelen en functies die uw leven gemakkelijker maken, zoals het lampje dat aangeeft wanneer de bak moet worden leeggemaakt en een afstandsbediening om de Roomba® te bedienen.
 


Standaardkenmerken


Stofzuigt helemaal zelfstandig door middel van de iAdapt™-schoonmaaktechnologie.


 Is geschikt voor tapijt, hardhout, tegels en linoleum.


 Laadt zichzelf tussen schoonmaakbeurten automatisch op.


 Maakt schoon volgens een rooster dat u uitkomt.


 Blijft in de kamer die u wilt laten schoonmaken en gaat vanzelf naar een volgende kamer d.m.v. de meerkamer navigatie


 Handig handvat om de Roomba® gemakkelijk van de ene naar de andere kamer of naar een andere verdieping te dragen.
 


Geavanceerde kenmerken


 Gebruikt optische en akoestische sensoren om grote en kleine deeltjes te detecteren.


Lampje geeft aan wanneer de opvangbak vol is.


De geavanceerde reinigingskop zorgt voor superieure prestaties bij verwijderen van vuil, stof, haren van huisdieren, allergenen enzovoorts van tapijten en harde vloeren.


De krachtige AeroVac™ series 2-bak zuigt rommel en haar van de borstels en in de bak, waar nu nog meer in kan dan bij de vorige Roomba®-series.


Dubbele HEPA-filters vangen stofdeeltjes tot wel 0,3 micrometer op, waardoor er frissere en gezondere lucht achterblijft.


De Roomba® 7802e kan een voor- en achterwaartse beweging maken om gericht schoon te maken op plekken waar hij meer vuil detecteert.


Een gevormde rubber stootrand zorgt voor een zacht contact tussen de Roomba® en muren, meubels en andere voorwerp in de kamer.
 


Inhoud van de doos • 1 iRobot Roomba® 782e

 • 1 AeroVac™ series 2 vuilbakje

 • 1 Vuurtoren Virtual Wall®

 • 1 compact, zelfopladend basisstation (Home Base™) • 1 Extended life accu (met een levensverwachting van 3-4 jaar bij normaal gebruik van 4x per week) • 2 borstelreinigers
Klik hier voor meer informatie over de Roomba 700 serie.NavigatieiAdapt™, Meerkamer
Vorm35cm rond en 9,2cm hoog
Automatische start7-dagen timer
AfstandsbedieningNee
KleurZwart/grijs
Artikelnummer#78204
Hieronder het Roomba 700 filmpje van iRobot.Een test van hoeveel de 780 oppakt, jammer genoeg wel van een Spaanse website. De 780 is overigens ook meteen de grote winnaar in deze test. De resultaten zullen met deze test hetzelfde zijn met de 770. Ze hebben ook nog diverse andere robots getest.

De instructievideo ofwel de handleiding van de Roomba 700: