Verwelkom Robomow, de prettigste manier van gazonsverzorging!

Gras groeit en blijft het mooiste als u het goed onderhoudt. Dat betekent echter vaak dat u meerdere malen per week uren kwijt bent aan deze tijdverslindende klus. Als u daar genoeg van heeft, is de aanschaf van een Robomow uw oplossing.

Robomow maait het gazon zodat u er niet naar om hoeft te kijken. Op die manier heeft u het weekend vrij om te genieten van de dingen die er werkelijk toe doen. Een automatische maaier van Robomow bespaart u zonder twijfel tijd en moeite. Ondanks zijn robotfuncties is de maaier van Robomow zeer gebruiks- en milieuvriendelijk en ontzettend veilig. Het is een volwaardige vervanger van een elektrische- of motormaaier. Met de optionele afstandsbediening is het mogelijk de maaimachine overal naar toe te sturen waar u deze zou willen gebruiken, ook buiten uw afgebakende gazon. De nieuwste machines zijn bovendien via een mobiele app aan te sturen.

Robomow® , de RX, RC en RS modellen

Robomow

De keuze voor een bepaald model wordt voornamelijk bepaald door de grootte van het gazon.

De RX serie is speciaal voor kleine gazonnen, tot 200m2. De RX12u is het eenvoudigste model en is ook de eenvoudigste maaier om te bedienen. Hij heeft een laadstation weaar hij automatisch naar toe gaat om weer op te laden en als u het gras gemaaid wilt hebben drukt u op de start-knop. De RX20u heeft ook een ingebouwde timer en kan via bluetooth bedient worden mbv. de Robomow app (iPhone of Android).

Is het gazon groter dan kunt u kiezen uit de RC (enkel mes) of de RS (dubbel mes) serie. Er is een RC model voor gazonnen tot maximaal 1200m2. Hou er wel rekening mee dat de RC serie maar 1 maaimes heeft en dus meer tijd nodig heeft voor hetzelfde oppervlak als een model uit de RS serie.
De RS serie gaat tot zelfs 2600m2.

Werking:
Door het instellen van de timer (via de Robomow app) kunt u een wekelijks programma ingeven. Robomow vertrekt dan uit het basisstation op voorgeprogrammeerde dagen en tijden. Na afloop van iedere taak, keert Robomow weer naar het basisstation terug om op te laden. Alle modellen behalve de kleinste RX12u zijn voorzien van een timer en ingebouwde bluetooth. Het programmeren is niet ingewikkeld. Hiervoor hoeft u alleen maar in het menu de grootte van uw tuin in te vullen en het tijdblokken waarop de robot niet mag gaan starten. De rest doet hij dan verder zelf.

Sommige modellen hebben we op voorraad en andere kunnen we meestal meestal binnen slechts enkele werkdagen in huis hebben.

Alle RC en RS machines zijn uitgerust met een regensensor die voorkomt dat de gazonmaaier zijn basisstation verlaat als het regent. De meeste modellen hebben ook de mogelijkheid om zichzelf naar een volgende voorgeprogrammeerde zone te rijden, zelfs als hij hierbij een pad of terras moet oversteken. De maaier kan het gazon vanaf verschillende punten binnengaan. U kunt dus ook uw robot het ene deel van het gazon op maandag en de andere zone op dinsdag laten maaien.

Omdat Robomow iets buiten zijn wielen maait, kan hij ook de gazonranden gemakkelijk meenemen. Om langs muren te kunnen maaien, is het handig om een rand van minimaal een steen breed langs uw muren te leggen. Ook uw kantenmaaier heeft u dan niet meer nodig. Alle modellen zijn voorzien van diefstalbescherming met alarmsysteem. Deze kunt u instellen met een pincode. Natuurlijk zijn Robomows voorzien van kinderbeveiliging, zodat kinderen de robot niet zomaar kunnen aanzetten.

 

  Robomow diverse plaatjes

   

  Zien is geloven, kom bij ons langs voor een demonstratie we hebben de Robomow hier zelf natuurlijk ook aan het werk in onze tuin in Rijswijk (Gld).
      
                  


   Pagina 1 van 4