De eerste en dus oudste iRobot winkel in Nederland

De webwinkel van Cyberhuis is al in 2003 opgericht voor de verkoop van Roomba's in Nederland. Er was toen nog geen importeur aangesteld door de Amerikaanse fabrikant iRobot. Getroffen door het gemak en de prachtige techniek van de iRobot producten zijn we aan de verkoop begonnen en het enthousiasme voor dit product is alleen maar gegroeid.

Inmiddels heeft iRobot een eigen Europese afdeling opgericht  en kunnen wij ook de nieuwste Roomba en Scooba modellen in de Europese uitvoering leveren en maken we gebruik van de Europese garantieregeling voor deze producten. Voor iedere Roomba en Braava geldt een garantieperiode van 2 jaar op het motorische gedeelte en een half jaar op de losse onderdelen. Wij hebben de technische kennis van het product zodat we de klant tijdens en ook na de garantieperiode bij kunnen staan met degelijk advies.

 

Showroom

Cyberhuis is een webshop maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken om bij ons langs te komen voor een demonstratie of uw bestelling op te halen, bel of mail even! We hebben hier alle modellen staan en u kunt hier pinnen.

 

Voorraad

De meeste producten die u via onze website bestelt, liggen ook echt in ons magazijn. Uitzonderingen zijn de Robomow maaiers en sommige onderdelen. Maar aangezien we daar snel aan kunnen komen kunnen we meestal toch binnen enkele dagen verzenden. Uw bestelling proberen wij zo snel mogelijk (meestal de volgende werkdag) na betaling te versturen, u hoeft bij ons dus nooit lang te wachten op uw bestelling.

 

Onze gegevens:

 

Cyberhuis VOF

Kerkstraat 1

4023AP  Rijswijk Gld.

 

TEL: 088-8780000

EMAIL: info@cyberhuis.nl

IBAN: NL19 INGB 0004827174

Let op! Wij zitten in Rijswijk Gelderland, gemeente Buren.

Zeelantlaan 41
3526 AK Utrecht