VEILIG EN MAKKELIJK BETALEN

Cyberhuis maakt gebruik van de betaaldienst Pay.nl. Het mooie daarvan is dat zij contracten hebben met meerdere banken en credit card maatschappijen en u kunt daardoor dus op verschillende manieren afrekenen. Betalingen worden dus ook niet op onze site afgehandeld en dus ook niet bij ons bewaard.
iDEAL

VEILIG BETALEN OP INTERNET VIA IDEAL

Pay.nl heeft sinds 2010 het licentie en certificaathouder van Currence, om iDEAL te mogen aanbieden als betaalinstelling. Currence is de beheerder en toezichthouder van iDEAL en draagt zorg voor de licenties en certificaten, onder strenge voorwaarden. Dit houdt in dat Currence nauwlettend in de gaten houdt of aanbieders van iDEAL zich netjes aan de regels houden.

DNB

DNB VERGUNNINGHOUDER

De Nederlandsche Bank heeft Pay.nl per 29 juli 2013 een vergunning verleend om op te treden als betaalinstelling. Dit betekent dat Pay.nl voldoet aan alle gestelde eisen. Deze eisen zijn van toepassing op verschillende zaken zoals veiligheid, techniek en stabiliteit. Door de verkregen vergunning vinden al onze activiteiten plaats onder toezicht van DNB.

Creditcard

VEILIG ONLINE BETALEN MET CREDITCARD

Pay.nl is PCI-DSS compliant (Payment Card Industy – Data Security Standard), dit betekent dat onze techniek aan strenge eisen voldoet en continue in de gaten wordt gehouden, zodat uw betaalgegevens veilig worden verwerkt. PCI-DSS is een veiligheidsstandaard die voortvloeit uit een samenwerking van de grote creditcardmaatschappijen. Uiteraard hebben wij een VISA registratie.


IS BETALEN PER TELEFOON WEL VEILIG?

Betalen via de telefoonrekening is snel en laagdrempelig. Pay.nl werkt al sinds 1999 samen met de operators aan veilige betalingen. Via de 090X nummers kunt u micropayments (kleine betalingen) uitvoeren aan geselecteerde bedrijven. De ACM (voorheen OPTA) houdt toezicht op de naleving van strenge regels voor gebruik van informatienummers.